Monday, August 31, 2009

The Second Chance in Life


"I've been contemplating..."


I know I want to but still contemplating for unknown reason. I haven't got the chance to get permission from my parents, nor my husband... maybe dats why. I mean I should, right? especially from my parents because they are the one who... made me(? hahaha). So if I wanna give myself (or some part of myself) away, I should seek their permission dulu kan...


Anyone already sign up? Maybe u can share your thoughts here....


A Gift of Life

4 comments:

gambit said...

Jik, why dont you start by donating the 'fake eyelashes' tu dulu. kalau ko rasa tenang, then move to small-small thing first(like bulu idung or the like), baru ko diskas dengan your family and hubby to go for the big-big thing. amacam???

MyMatahari said...

Guxxy, mana ko tau kalau aku punya fake eyelashes tu bukan diperbuat dari bulu idung atau bulu badan yang lain?

Tenang kah?

gambit said...

ala Jixxy, macam ndak biasa. aku pun terasa macam mau donate something jugak. what about hati. just a portion of it...amacam???

macam mau register jak terus (masa niat masih membara)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室